Dessuadora CTB i Campionat de Primavera

Ja tenim apunt la nova i flamant dessuadora del CTBanyoles. Tindrem la versió nen (talles 3/5, 6/8, 9/11 i 12/14) i la versió adult (XS, S, M, L, XL i XXL). La versió nen tindrà un preu de 20€ i la d’adult de 35€. La dessuadora de nen és una peça súper funcional amb caputxa i forat amagat dins la butxaca frontal per passar-hi el cable del mòbil si es vol escoltar música. Serà una peça que segur que per preu i prestacions lluiran tots els nostres petits tennistes. Per altra banda, la dessuadora d’adult ja és una peça molt més tècnica pensada per a qui busqui un salt de qualitat. També incorpora caputxa i butxaca frontal i té un tacte i uns acabats d’altes prestacions que no trobaríeu mai a aquest preu. 

Per tal de poder-vos emprovar les diferents talles, posem a la vostra disposició un parell de dies perquè ho pogueu fer: demà divendres mateix dia 3 de 15h-19h i dimarts vinent dia 7 al migdia de 13h-15h. En tots dos casos, trobareu en Josep Saurina a dalt a l’oficina que com sempre molt amablement us atendrà i us deixarà emprovar el que calgui. De totes maneres, de cares a la setmana que ve, facilitarem als nostres entrenadors de l’escola (en Sergi i en Ferran) les dessuadores de nen per tal que tots els alumnes de l’escola del CTB, si volen, puguin emprovar-se la dessuadora al final de l’entrenament mateix.

Per poder fer efectives la vostres comandes, us demanem que pagueu l’import per endavant i tancarem el termini per fer aquesta primera tirada de dessuadores el divendres 17 de març.

Des del CTB voldríem agrair l’empresa d’articles publicitaris Arpuba per la seva col·laboració en la confecció d’aquest nou producte de merchandising del CTB.

 

Per altra banda, a partir d’aquest cap de setmana mateix tindreu penjat a l’entrada dels vestidors el quadre d’una nova edició del Campionat de Primavera de tennis 2017. Ja podreu començar a quedar amb els vostres rivals per jugar les primeres rondes. Seguirem amb el format quadre eliminatori (tal i com vam fer amb el Sant Martirià passat) i recordar-vos només de la importància de jugar els partits tant si guanyeu i aneu cap a la dreta (fase final) com si perdeu i aneu a cap a l’esquerra (fase consolació) per tal d’escalar posicions al rànquing social. Ens han sortit 5 grups i hem seguit estrictament el nou ordre resultant del rànquing a data 28 de febrer de 2017. Molta sort a tothom i recordar-vos que aquest torneig es donarà per finalitzat el 31 de maig.

suadera CTB

Camp. PRIMAVERA 2017