Entrenadors


ferran_salaFerran Sala Moriscot
Any de naixement: 1982
Nascut a Banyoles
En Ferran va començar a jugar a tennis aquí a Banyoles als 6 anys
més tard el va fitxar per un club de Barcelona (C.T.Bonasport) on va aconseguir amb l’equip ser campió d´Espanya aleví. Després d’estar un temps fora va tornar a Banyoles i des de fa 3 anys està com a responsable de l´Escola de Tennis , juntament amb en Sergi i en Roland.
sergi_salaSergi Sala Moriscot
Any de naixement: 1979
Nascut a Banyoles
En Sergi també va començar a jugar a tennis aquí a Banyoles on va poder aconseguir amb l´equip aleví de Banyoles ser campió provincial per equips , sub-campió provincial infantil i sub-campió provincial de dobles aleví i desde fa 3 anys igual que el seu germà està com a responsable de l´Escola de Tennis i Pàdel.
rolandRoland Kropfreiter
Any de naixement: 1953
Nascut a Braunlingen, Schwarzwald (Alemanya)
En Roland va arribar fa 5 anys al Club Tennis Banyoles , a Alemanya , va viure de molt a prop el món del tennis ja que el seu fill jugava a la 1er divisió alemanya i va poder viure tota la seva carrera com a jugador . Va començar fent classes com a ajudant i poc a poc s’ha anat guanyant la confiança de tots  i actualment esta juntament amb els dos germans al capdavant, com a coordinador i responsable de l´Escola de Tennis de Banyoles.
josep_saurinaJosep Saurina(Sauri)
Any de naixement: 1985
Nascut a Banyoles
En Sauri  va començar a jugar de molt petit al Club tennis Banyoles i des de sempre ha estat
amb l´equip del Banyoles des de les categories d’aleví fins ara que està amb l´equip absolut en la màxima
categoria. L’any 2013 es va proclamar campió provincial absolut.