Roma i Roland Garros

El passat mes de maig tres companyes del Club Tennis Banyoles van assistir a dos tornejos de tennis de nivell internacional com són Els Internacionals de Roma (8-15 de maig) i el Grand Slam de Roland Garros (16 de maig – 5 de juny). Us deixem les seves cròniques i esperem que en gaudiu.

Crònica ¼ de final Master 100 Roma 2016

Ja dins el Foro Italico i amb entrada per la jornada de vespre, S. Williams- Kutnetzova i Nishikori Thiem ens assabentem que fa poc ha començat l’altra semifinal, concretament l´enfrontament entre els dos titans Nole i Nadal. Quina emoció, llàstima que no hem pagat per aquest partit.

Després de la volta de reconeixement per les instal·lacions (botigues de marques tenístiques, bars, restaurants…), decidim provar d´entrar a la pista central. “Per provar no hi perdem res”, ens diem. I ves per on, 5 minuts després ja som dins. I, tal qual: Show must go on.
Un partit trepidant, amb trencaments de servei, llargs intercanvis de fons de pista i una gran lluita i concentració per part dels jugadors. El Serbi va haver de remuntar un break a cada set, sent ell el beneficiari dels llargs intercanvis de fons de pista.
Fou una final anticipada: Djokovivic – Nadal (7-5 7-6)

El partit femení entre S. Williams i Kutnetzova (6-2 6-0), va ser poc lluït. Bé, l’unica que es va lluir va ser la gran Serena. I quan dic gran em refereixo al seu joc, a les seves dimensions corporals i als grans cops de potència i precisió.

L’últim partit de la jornada fou entre Nishikori i Thiem (6-3 7-5). L´Austríac va plantar cara al Nipó i no va estar lluny de donar la sorpresa.

Aquests van ser els mestres i mestresses de la raqueta que ens van fer viure la màgia i l’art que porta implícit aquest meravellós i complex esport. Gràcies a la seva dedicació, talent i ofici, els mortals en podem gaudir.

Mariona Duran i Mireia Crehuet.

IMG-20160520-WA0003

Crònica del Roland Garros 2016

Veure les millors raquetes del circuit, és per un tennista amateur la millor experiència que un pot viure.
La Mire i jo el cap de setmana del 21 de Maig vàrem tenir la sort de poder gaudir de l’espectacle, que un veu cada any a la tele i sempre somia algun dia poder-hi ser.
Pura essència de la terra batuda.

Carla Vila i Mireia Crehuet.

20160522_124725 1 20160522_143135 1