Campionat Gironí Absolut 2016 al C.T.Banyoles

DINO CALLONE I NORA AYALA, NOUS CAMPIONS GIRONINS ABSOLUTS AL CT BANYOLES


Aquest passat diumenge dia 27 de novembre es va posar punt i final al Campionat Gironí Absolut individual, que s’ha estat disputant al llarg de 5 setmanes a les pistes del CT Banyoles.

En categoria masculina el campió va ser el jugador i tècnic del CT Girona Dino Callone, que aconsegueix d’aquesta manera el seu cinquè títol en aquest campionat. En la final Callone (que no apareixia entre els caps de sèrie) va superar al jove tennista del CT Salt Pol Feixas (cap de sèrie número 3), per un doble 6-2. En les semifinals, Callone es va imposar al seu company de club Robin Sanz per un ajustat 7-5, 6-4, mentre que Pol Feixas es desfeia del seu company de club Miquel Perez (6è cap de sèrie) per un ajustat 7-6, 6-4.

En la final femenina la campiona va ser la tennista del CT Salt Nora Ayala (cap de sèrie número 1), que es va imposar a la jugadora del CN Olot Míriam Garcia (3a cap de sèrie) per 6-0, 6-1. En semifinals Ayala s’havia desfet de la jugadora banyolina Carla Vila per 6-0, 6-1; mentre que Garcia feia el mateix davant Nora Vila (CT Salt, 2a cap de sèrie) per 6-3, 6-4. Cal destacar el destacat paper de la jugadora del CTBanyoles Carla Vila que va arribar fins a semis perdent amb la futura campiona.

En l’entrega de trofeus, els jugadors/es van rebre els seus trofeus de mans del president del CT Banyoles, Sr. Pere Carbó i del president de la Delegació Gironina de Tennis, Sr. Enric Sánchez. També hem de ressaltar el fet que les dues finals van comptar amb un jutge de cadira reconegut a nivell internacional. Ni més ni menys que en Joan «Gango» Dou, vell conegut i amic del CTBanyoles. Va ser un honor per a nosaltres tornar-lo a veure assegut «allà dalt». Ben jugat «Gango»!!

Finalment, afegir que des del CTBanyoles volem agrair enormement la implicació de tots aquells que s’han volcat en la organització i gestió d’aquest campionat i que amb la seva experiència en el món del tennis i «savoir-faire» han fet d’aquest campionat provincial tan prestigiós tota una experiència de gran nivell i han fet que un club petit i modest com el nostre semblés per unes setmanes el millor club de la província. Així mateix, volem agrair també la bona predisposició de tots i cadascun dels jugadors/es que hi han pres part. Feia goig, per exemple, veure els extensos quadres masculins i femenins farcits d’il.lustres noms de tennistes d’abans, de fa poc i d’ara. I per acabar, com no, un reconeixement a tots i cadascun dels nostres tennistes federats del CTBanyoles que hi han pres part. La llista era molt llarga i tots ells/elles s’hi han deixat la pell per arribar a la ronda següent… l’any vinent segur que ho tornen a intentar.

Visca els dos nous campions provincials i visca el CTBanyoles i la seva gent!

img_2506img_2496

20161127_123509 20161127_114835 20161127_101537 20161127_131820